tisdag 29 mars 2011

Library ninjas

Här är ett tips till er som inte kan få nog av allt om böcker, filmer, spel, tidningar, serier mer mera – och bibliotekarier! Collaget drivs ju av alla ungdomsbibliotekarier i Göteborg, som skriver och tipsar tillsammans. Men några av oss driver även en annan finfin blogg, där vi smyger runt och kollar av det senaste, det mesta och det bästa, för att kunna berätta för just er om det.
 
Förut hette den bloggen Hisingsbloggen. Men den har precis lagts ner, och istället har bloggen Library ninjas rest sig ur dess aska – lite nyare, lite snyggare, lite bättre. Glöm inte att kolla in den – på www.libraryninjas.blogspot.com – när du har tråkigt (eller när du har roligt). Du kan även söka upp oss på "library ninjas" på Facebook.

Vi som håller i Library ninjas tycker mycket om att jobba med teman – en vecka så tipsar vi om saker (böcker, filmer, spel, sidor på nätet med mera) som har med misär att göra, en vecka tipsar vi om saker som har med kärlek att göra, en annan vecka om saker som… Och så vidare. Genom det kan man även få tips på lite mer udda eller gömda saker, som man kanske inte hade kommit på att leta efter själv.

Under den här och nästa vecka kommer vi på Library ninjas att presentera oss själva på bloggen – vilka vi är och vad vi gör. Och även visa och presentera våra ungdomsrum, så att ni kan få koll på vad som finns där att låna, se och göra. Häng med till Library ninjas!

Inga kommentarer: