fredag 8 oktober 2010

En vecka bland böckerna

Halloj, det här är Elin från bokbgloggen Tonårsboken som gästbloggar här på Collaget idag. Nu lämnar jag Frölunda bibilotek efter en veckas praktik för att återvända till den trista gamla skolan. Om jag fått välja skulle jag stannat på bibblan, det har varit en superintressant praktik och jag kommer att sakna det massor.

I Point rummet finns nu en liten utställning på tidigare Augustprisvinnare (skapad av mig). Det är gamla, men fortfarande ruskig bra ungdomsböcker som Sandor slash Ida, Jag saknar dig jag saknar dig, Dansar Elias? Nej!, Spelar död och I taket lyser stjärnorna. Den 18 oktober får vi reda på vilka som är nominerade till årets Augustpris. Vi väntar med spänning.

När man får tillbringa hela dagarna på en plats som denna lägger man märke till böcker som man inte tänkt på innan. Jag har sett en hel del vampyrböcker, ( så klart) Beautiful dead är en nyhet och snart kommer även Blod och Choklad att finnas här. Jag bloggade om den igår och gillade den stort. Ni som gillar Dark-romance böcker får ni inte missa vampyrkvällen i Pointrummet den 20 okt. vi på Tonårsboken kommer självklart att vara där.

2 kommentarer:

Addikoko sa...

Har varit i Stockholm och då tog jag med mej två VB-böcker och la dom på Centralen. Dom försvann direkt! Nu kanske dom åker utomlands...;)

Daniella sa...

Vad kul! Hoppas, hoppas....