tisdag 11 januari 2011

Fryshusets ungdomskonferens


Du vet väl om att Fryshuset numer finns även i Göteborg? Där finns en massa sjyssta kurser, grupper och aktiviteter för dig mellan 12-25 år. Det jag tänkte tipsa om här är dock just en av dessa aktiviteter, nämligen ungdomskonferensen som Fryshuset anordnar den 25-26 januari här i Göteborg.

Konferensen är för dig från 15 år och uppåt, och den fösta dagen av de två, dvs den 25:e januari (tisdagen) är kanske mest intressant för dig som ungdom. Då är det workshops, diskussioner och open space-tillfällen för både ungdomar och vuxna, där man pratar först enskilt, och sedan tillsammans, om situationen för ungdomar i Göteborg. Jätteintressant, och jätteviktigt, kom och gör din röst hörd!

Dessutom kommer det finnas många organisationer, grupper och föreningar som har montrar, där du kan få reda på vad som finns för just dig att engagera dig i eller hitta på på fritiden i ditt område. Såklart kommer även biblioteken i Göteborg, genom oss ungdomsbibliotekarierier, att finnas där som utställare. Kom gärna förbi och säg hej!

Mer info om konferensen kommer. Men redan nu kan du läsa om programmet för dagarna här, och glöm inte att anmäla dig! Det är alldeles gratis att komma, men man behöver anmäla sig. Säg till alla dina polare att gå med också!

Inga kommentarer: