torsdag 7 augusti 2008

Världens bästa tv-serie som tecknad serie

Jag tänker inte ljuga, jag älskar Buffy the vampire slayer. Enligt mig är det bland det absolut bästa som gjort, alla kategorier. Efter att sista säsongen av tv-serien sändes har det funnits ett stort tomrum som väntat på att fyllas med något. Men vad skulle vara lika bra som världens coolaste gäng (scooby gang om någon mot all förmodan inte förstod det)? Jo, den åttonde säsongen som seriealbum! Här finns det inga ekonomiska begränsningar utan det fläskas på med främmande dimensioner, demoner, monster, konspirationer, magi och action. Och det är självklart helt fantastiskt!

Nu har andra albumet kommit, Buffy the vampire slayer - No future for you av Brian K. Vaughan och det är lika bra som det första albumet, kanske lite bättre. Här är det Buffys fiende/rival/vän Faith som spelar den största rollen och försöker rädda världen från en ytterst obehaglig brittisk ung lady.

Tyvärr är det nog så att man bör ha sett tv-serien innan för att ha koll på handlingen, men vilket ypperligt tillfälle att göra det om man inte gjort det innan, det här är ju FANTASTISKT!

Låna seriealbumen här

Inga kommentarer: