onsdag 14 september 2011

Ge bort en bok på lördag!

På facebook finns just nu ett arrangemang som heter Ge bort en bok. Arrangemanget går ut på att man nu på lördag skall ge bort en bok genom att lägga den någonstans. Det påminner ju en del om vårt eget arrangemang Värsta boken. Har man fått en Värsta boken bok som man hunnit läsa och vill att någon annan skall få ta del av så är det väl ett bra tillfälle att ge bort den. Annars kanske man har någon annan bok som man önskar att fler fick läsa? Vore kul om det låg en massa böcker på offentliga platser över hela landet. Så här står det om arrangemanget på facebook:

Mer info
Det blir fort överfullt i bokhyllan, om man som jag gillar att köpa och läsa böcker. Nu är det dags att rensa bort lästa favoriter och ge plats för nya. Jag brukar ge bort böcker till vänner och bekanta och ibland blir det en och annan kasse till Myrorna.
Nu tänker jag prova en ny grej och jag hoppas att så många som möjligt vill hänga på. Gör så här: Lördagen den 17/9 skriver du en lapp med ordet "Varsågod", lägger den i en bok du vill ge bort till någon och tar med den ut på dina lördagsbestyr. Lägg boken i en hylla i mataffären, på bordet på kaféet, en parkbänk eller bland skvallertidningarna hos frissan.
Man blir glad av att läsa, hjälp till att göra världen läsgladare!
Sprid gärna vidare, förstås :-)

Inga kommentarer: