tisdag 16 november 2010

Sagan om is och eld - George R.R. Martin, snart i en TV nära dig


En av mina favoritfantasyserier ska bli TV-serie. Producerad av HBO. Jag är så förväntansfull att jag nästan välter. Kolla in detta:

Har du inte läst serien än?
De första tre finns på svenska och heter Kampen om Järntronen, Konungarnas krig och Svärdets makt och kan lånas här. Tanken är att det ska bli sju delar och del fem är på gång på engelska, så vill du hellre läsa dem på engelska så börja med A Game of Thrones som du kan låna här. Eller så kan du göra mig sällskap och köa på nummer fem A Dance with Dragons här. Tyvärr verkar det som utgivningen försenats...men den som väntar på något gott osv. Tålamod alltså.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag har inte läst någon av böckerna, men alla mina vänner som är fantasynördar har hypat böckerna så mycket att jag också går och väntar. pepp!

Tia sa...

Vet du vart man kan få tag i de svenska versionerna av de tre första böckerna? de står som "definitivt slut" och utgått ur sortiment överallt jag kollat :(

Anna sa...

Tia: Jag hittar dem inte heller på svenska, bara på engelska. Men de borde tryckas på nytt nu kan man tycka när tv-serien äntligen börjat rulla. Låna på bibblan så länge!