fredag 4 december 2009

3 Spel; Avsnitt 1

Tänkte tipsa om tre spel som går att låna här på bibblan. De är inte rangordnade mer än att de har olika åldersgräns och därmed tilltalar olika målgrupper.


Boom Blox
3+
Bra att det är kul. Bra att jag får träningsvärk. Bra kombo av båda. Det kan bli bättre, men för att vara ett spel till Wii känns det här faktiskt roligt. Mer förklaring behövs inte, det är enkelt att förstå. Låna det här och pröva det på ditt Wii.


Sid Meier's Civilization Revolution
12 +
Har man som jag växt upp med Civ är det här förstås en utmaning som måste prövas. Har man som jag växt upp med Civ inser man när man väl har spelat det en stund att det är grymt avskalat. Det gör dock inte så mycket. För jag har trots begränsningar spelat det enromt mycket och kan tänka mig att ha det här som alternativ till Röj eller Harpan. För det är ungefär så lång tid det tar när man väl har lärt sig det och det är ungefär så mycket hjärnkapacitet som behövs. Ett bra Slöspel helt enkelt. För att bli världsledare måste du låna det här först.


Brütal Legend
18 +
Det här spelet fick mig att lyssna på mer "riktig" metal, typ Mötley Crüe och Budgie, till skillnad från den Power Metal jag lyssnade på som tonåring, en genre som nu upplever en renessans i mitt musiklyssnade. Min Metalsamling är nu bredare. Jag hade tänkt recensera spelet, men hittade en recension som rockar så hårt att jag blir tvungen att hänvisa till den istället. Om det verkar vara något för det riktiga du så lånar du det riktiga spelet här.

Inga kommentarer: