torsdag 14 februari 2013

Vårlängtan!

Åh vad jag längtar efter våren. Kom igen nu solen!
I vår finns även följande som man kan längta till:

Winter is coming säger man i Game of Thrones- inte så mycket hopp om vår där inte, men här i den verkliga världen börjar man i vår sända den tredje säsongen av Game of Thrones i USA- villket betyder att det inte är så långt till det når Sverige. Läs tredje delen Svärdets makt så länge.
Sofia Nordin har skrivit en ny ungdomsroman som ska vara minst lika spännande som Hungerspelen - En sekund i taget som handlar om en tjej som blir ensam kvar när alla runt henne dör i feber. Hur ska hon kunna överleva helt på egen hand? Verkar sjukt spännande! Ställ dig genast i kö! 
Appropå Hungerspelen så kan man i väntan på att del två ska komma som film (i höst!) läsa om en annan tuff tjej i den tredje delen av De utvalda som kommer i mars. Hemligheternas rike heter den och man kan redan sätta sig i kö.

 
En annan överlevare, fast på ett annat sätt, är Milla. Del två  kommer i maj (och dit är det väldigt långt, men den som väntar på något gott osv..) som heter Sveket. Har du inte läst den första kan du låna den här.  

Vad längtar du efter i vår?

Inga kommentarer: