måndag 25 januari 2016

Rapport från Biskopsgården!

Golvet är lagt, väggarna målade och hyllorna skruvas hop i rasande takt. Imorgon tänker vi börja packa upp böcker och den 27 februari är det...

INVIGNING!

…givetvis vill jag slänga in ett boktips också. Denna gång handlar det om TTYL av Lauren Myracle. TTYL är en förkortning av ”talk to you later” och boken består av chattkonversationer mellan tre tjejkompisar. Man får alltså bara veta vad som händer genom att läsa vad de skriver till varandra, antingen alla tre eller två och två. Detta är första delen i bokserien The Internet Girls.

Fråga: Men hur funkar det då?

Svar: Hur bra som helst! Jag blev så nyfiken på hur det skulle gå för ”SnowAngel”, ”zoegirl” och ”mad maddie” att det var svårt att lägga boken ifrån sig. Det var 200 sidor med diskussioner om framför allt killar och vem som är töntig och vem som är cool i skolan. Däremellan dyker det upp intriger av typen missförstånd, gräl samt ”före och efter festen”, vilket gör att det sällan hinner bli tråkigt.

Det är inte en bok för alla, men för dig som gillar till exempel chick flicks och berättelser om vänskap kan jag varmt rekommendera TTYL.
HÄR kan du låna boken.


Hälsningar Malva på Biskopsgårdens bibliotek

Inga kommentarer: