måndag 23 augusti 2010

Tips från Röda sten

Biblioteken i Göteborg har tidigare samarbetat med Ung & Skapande på Röda sten. Jag vet också att några av er var på deras skapande verkstad i somras. Här kommer fler möjligheter att skapa i höst. Tips från Röda sten:

Vill du uttrycka det du känner och tänker i bild och form? Vill du få chans att utforska olika material & tekniker? Då kan höstens Ung & Skapandekurs på Röda Sten vara något för dig!

I höst arbetar vi med skulptur, och du skapar utifrån de tankar och idéer du själv har. Material, teknik, storlek, motiv och stil är det du som bestämmer och sätter gränserna för. På Röda Sten finns möjligheter till det mesta!

Under terminens gång får du också prova på att gjuta, måla och göra tryck på tredimensionella föremål eller andra tekniker utifrån dina önskemål. Vi planerar terminens upplägg tillsammans i gruppen.

Kursen avslutas med en gemensam utställning på Röda Sten i slutet av november.

Välkommen att delta i en konstkurs utöver det vanliga!

När?
Onsdagar kl 17.30 – 20.00
Start!
Onsdag 15 september
För vem?
Dig mellan 13-18 år
Ung & Skapande är helt kostnadsfritt, även fika och material ingår.
Anmäl dig till Sara:
E-post: sara.lorentzon@rodasten.com
Telefon: 031-12 08 46

Skriv namn, ålder samt gärna lite om dig själv och om/hur du tidigare arbetat skapande (alla från hemmaskissar till kursfantast är välkommen!) och om du har varit i kontakt med Röda Sten.
Du blir antagen i mån av plats!

Inga kommentarer: