torsdag 19 februari 2009

Snörvel i hela biosalongen.

Var och såg I taket lyser stjärnorna i går på bio. Oj, oj, oj, vad det snörvlades, snyftades, hulkades, snöts. Det blev faktiskt lite komiskt till slut med allt gråtande. Filmen var bra. Trodde den skulle vara mer trogen till boken. Vissa saker har ändrats. Men så är det ju såklart. En film är en film och en bok är en bok. Tänker inte säga mer. Ni får se själva.

2 kommentarer:

ida sa...

den filmen är så himmla bra jag har sätt en av skådisarna inte mika utan fan kommer inte i håg vad hon heter och jag ville gå och ta en atugraf med vågade inte för hon satt med sina vänner och snaka och jag våga inte gå och fråga om en autogra med skulle vilja träffa båda och ta autograf av dom den filmen är för bra!!!!!!!

Jennie sa...

Roligt att du tyckte den var så bra. Boken är som sagt lika bra men annorlunda än filmen. Du skulle ha gått fram, hon skulle nog ha blivit glad. Testa nästa gång. Det är synd (jag hade tänkt men så blev det tyvärr inte av) att inget bibliotek fixade så att tjejjerna kunde kommit och berättat om filminspelningen.